loading...

تکنولوژی / اخبار تکنولوژی . دوربین مدار بسته

تکنولوژی ، دوربین مداربسته ، قیمت دوربین مداربسته / هایک ویژن / دوربین مدار بسته

بازدید : 270
يکشنبه 9 آذر 1399 زمان : 21:36

وقتی از کپی رایتینگ صحبت می‌کنیم بسیاری از مردم فکر می‌کنند که کپی رایتینگ محافظت از حق دیگران در مقابل سرقت ادبی است. در حالی که وقتی بدانید فردی وجود دارد به نام کپی رایتر که وظیفه کپی رایتینگ را در شرکت‌ها به عهده دارد، کمی داستان عوض می‌شود.

کپی رایتینگ مهارت بازنویسی کلمات برای فروش بهتر است. به آن نوعی زبان فروش می‌گویند با این تفاوت که بسیار بیشتر از فروش برای ما خلق ارزش می‌کند. به بیان دیگر کپی ­رایتینگ ارتباطی میان نوشتن و کسب و کار است.

کپی رایتینگ (Copywriting) به تجارت‌­ها کمک می­‌کند تا کالا و خدمات به مشتری معرفی شود. در واقع کپی‌رایتینگ یا تبلیغ نویسی پل ارتباطی میان مشتری و شرکت است.

هدف کپی­ رایتینگ برخلاف خبر نویسی یا مقاله نویسی، درگیر کردن (Engaged) خواننده با متن است. این تاثیر می­تواند به فروش، شناخت محصول، خدمات یا شرکت مرتبط باشد.

کپی رایتینگ (copywriting) چیست؟

کپی رایتینگ، فرآیند نوشتن مطالب تبلیغاتی یا همان تبلیغ‌نویسی است. کپی رایترها مسئولیت متن بروشور، بیلبورد، وب‌سایت، ایمیل، تبلیغات، کاتالوگ و موارد دیگر را بر عهده دارند. این متن به کپی معروف است. کپی در این معنا در همه جای دنیا وجود دارد و بخشی از یک صنعت 2.3 تریلیون دلاری در سراسر جهان است. هدف اصلی کپی رایتینگ ترغیب خواننده برای اقدام است. این اقدام ممکن است خرید، نظر یا رأی دادن، تماس با شرکت یا هر چیز مشابه این‌ها باشد. به همین دلیل است که به کپی رایتر "فروشنده چاپی" گفته می‌شود.
<کپی رایتینگ نباید با حق کپی رایت اشتباه گرفته شود.>

کپی رایتر کیست؟

کپی رایتر مطالب بازاریابی مانند وب‌سایت، ایمیل، بروشور، کاتالوگ و موارد دیگر را می‌نویسد. در واقع اکثر چیزهایی که به ایمیل ما فرستاده می‌شود توسط کپی رایترها نوشته می‌شود که به آنها تبلیغ‌نویس نیز گفته می‌شود.
کپی رایترها می‌توانند در خانه درآمد داشته باشند، با سرمایه اولیه کم می‌توانند کار خود را شروع کنند و به تحصیلات رسمی یا دانشگاهی نیاز ندارند. شاید به همین دلیل است که هر روز بر تعداد متقاضیان یادگیری مهارت‌های کپی رایتینگ افزوده می‌شود. دنیای مجازی نیز موقعیت‌های شغلی زیادی برای کپی رایترها دارد که حتی برخی از پروژه‌های آن می‌تواند درآمدهای خوبی برایشان به همراه داشته باشد.

تفاوت کپی رایتینگ (تبلیغ نویسی) و کپی رایت چیست؟

در ابتدا باید بگوییم کپی رایتینگ با کپی رایت متفاوت است. در واقع کپی رایتینگ ارتباط میان کاربر و شرکت برای هدف خاصی است.

اما کپی رایت، حق تکثیر یا حق نشر مجموعه‌­ای از حقوق انحصاری است که به ناشر یا پدیدآورنده یک اثر تعلق می­گیرد و در واقع حقوق نشر، تکثیر و الگو برداری را در بر می­گیرد.

مهارت‌ ها و ویژگی‌های کپی رایترهای حرفه‌ ای

با اینکه هیچ رشته تحصیلی خاصی در دانشگاه برای کپی رایتر شدن وجود ندارد. اما برای اینکه بتوانید به یک کپی رایتر حرفه‌ای تبدیل شوید باید در یک سری مهارت‌ ها حرفه‌ای شوید، از جمله:
• تسلط به زبان انگلیسی
• چشم‌هایی تیزبین و دقیق برای دیدن جزئیات
• دامنه لغات وسیع
• کنجکاوی
• توجه به نقطه نظرات مختلف و دیدن جهان از نگاه افراد متفاوت
• مهارت تحقیق کردن
• خلاقیت
• هوش اجتماعی بالا
• توانایی همدردی و درک احساسات دیگران

چه کسانی می‌توانند کپی رایتر باشند؟

معمولاً کسانی که نگارش خوبی دارند نظیر افراد نویسنده می‌توانند کپی رایتر خوبی باشند. البته نویسندگانی که مهارت کپی رایتینگ داشته باشند یا آن را کسب کنند. ولی این تمام ماجرا نیست. این افراد باید کاملا به تبلیغات و بازاریابی شرایط بازار و روش‌های متقاعد کردن مشتری نیز مسلط باشند.

بیشتر بخوانید : طراحی سایت شرکتی

تفاوت کپی رایتینگ و تولید محتوا چیست؟

ابتدا بهتر است بدانید برای این دو شغل مجزا باید مهارت نویسندگی بالایی داشته باشید تا بتوانید کاربر را درگیر کنید.

کارشناس تولید محتوا متن­‌های طولانی می‌­نویسد تا در مدت زمان مشخصی کاربر را جذب کند و به اهدف خود برسد.

اما متن‌­های کپی رایتینگ کوتاه­‌تر است و بیشتر به منظور معرفی کالا، خدمات و البته فروش نوشته می­شوند.

کاربردهای کپی رایتینگ چیست؟

هر صنفی و هر شرکتی به یک کپی رایتر نیاز دارد و بدون آن نمی‌تواند از حداکثر توان خود برای فروش محصول و کسب درآمد استفاده کند. با استفاده از صنعت کپی رایتینگ می‌توان به اهداف زیر دست‌یافت:
• تبدیل شدن به یک برند شناخته‌شده در میان مردم یا برندسازی
• افزایش فروش
• تبدیل مشتری به تبلیغ‌کننده محصولات
• برانگیختن احساسات در مشتری

اهمیت کپی رایتینگ برای کسب و کارهای اینترنتی

همان طور که گفته شد، کپی رایتینگ به نوعی برای کسب و کارها نقش بازاریابی را دارد؛ به خصوص برای کسب و کارهای اینترنتی که فقط از طریق یک صفحه مانیتور می‌توانند با کاربران ارتباط برقرار کنند.
با کپی رایتینگ می‌توان با ساخت یک شعار تبلیغاتی تأثیرگذار، یک بنر تبلیغاتی، یک پیام احساساتی، یک ایمیل، دکمه درخواست برای اقدام و ... در یک نگاه مخاطب را جذب کرد. به این ترتیب مخاطبانی که در دنیای پرهیاهو و پر جنب‌وجوش اینترنت مشغول پیدا کردن راه حل مشکلات، خرید یا امور سرگرم‌کننده هستند، تنها با یک لحظه نگاه و درنگ بر روی متنی که کپی رایتر در قالب بنر یا دکمه درخواست برای اقدام طراحی کرده است می‌تواند به کسب و کار شما جذب شود.

بیشتر بخوانید: هزینه طراحی سایت طراحی سایت با وردپرس

تفاوت کپی رایتینگ با کانتنت مارکتینگ (بازاریابی محتوا)

در کانتنت مارکتینگ برای هر محتوا یک عبارت کلیدی در نظر گرفته می‌شود. سپس کارشناس تولید محتوا باید مطالب را در قالب مقاله جمع‌آوری کرده و بعد متخصص سئو با انجام امور سئو و بهینه سازی محتوا، آن را به صفحه اول گوگل برساند. به این ترتیب هرگاه کاربر عبارت کلیدی را در موتور جستجو وارد کند، در صفحه نتایج جستجو با محتوای تولیدشده مواجه خواهد شد. این محتوا باید به گونه‌ای نوشته شده باشد که کاربر را به کلیک کردن ترغیب کرده و بعد از اینکه کاربر وارد صفحه شده و متن را مطالعه کرد، نسبت به اقدام ترغیب شود. این در حالی است که در کپی رایتینگ متن‌های طولانی نگارش نمی‌شوند؛ بلکه کپی رایتر باید پیام خود را در قالب یک یا چند جمله کوتاه بیان کند. اما کار به همین سادگی نیست! همین یک جمله باید به حدی تأثیرگذار و ترغیب‌کننده باشد که کاربر به کلیک کردن در نگاه اول ترغیب شود. نوشته‌هایی که یک کپی رایتر می‌نویسد نیازی به سئو ندارند و معمولاً در قالب بنر، ایمیل مارکتینگ، شعار تبلیغاتی و... در مقابل کاربران قرار خواهند گرفت.

ارتباط کپی رایتینگ با دیجیتال مارکتینگ و کانتنت مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ به معنی استفاده از ابزارهای دیجیتال برای بازاریابی و فروش است که کپی رایتینگ و کانتنت مارکتینگ هر دو بخشی از آن را تشکیل می‌دهند. یعنی کانتنت مارکتینگ نیز جزئی از دیجیتال مارکتینگ است که در آن برای بازاریابی از محتوا استفاده می‌شود. کپی رایتینگ نیز به همین ترتیب بخشی از دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود؛ با اینکه این نوع از بازاریابی می‌تواند در محیط غیر از دیجیتال نیز انجام شود. مثلاً بنرهای تبلیغاتی سطح شهر نیز برای اینکه تأثیرگذارتر باشند نیاز به یک کپی رایتر دارند.

چه نکاتی در نوشتن متن تبلیغاتی اهمیت دارد؟ (ترفندها و تکنیک‌های تبلیغ نویسی)

نکات زیر را باید در هنگام نوشتن متن تبلیغاتی مد نظر قرار دهید:

  • در متون تبلیغاتی باید سریعاً به اصل مطلب بپردازید.
  • از کلی گویی پرهیز کنید.
  • همیشه در تبلیغات از نظر مشتریان مشهور استفاده کنید.
  • متن آگهی ساده و قابل درک برای همه باشد.
  • باید محصولات را به طور دقیق برای مشتری توضیح دهید.

صنمونه‌ های کپی رایتینگ

در زیر برخی از بهترین و زیباترین شعارهای تبلیغاتی بزرگ‌ترین کمپانی‌های موفق دنیا برای شما آورده شده است:

  • پورشه: جایگزینی وجود ندارد.
  • اپل: متفاوت بیندیش.
  • نایکی: فقط انجامش بده.
  • لورئال: چون لایقش هستید.
  • بی ام و: نهایت یک خودرو.

از نمونه‌های ایرانی موفق و جذاب کپی رایتینگ نیز می‌توان به بنرهای تپ‌ سی اشاره کرد:

  • رسوندن لیلی به مجنون کار ماست.
  • زمین به آسمون برسه می‌رسونمت.
  • سنگ از آسمون بباره می‌رسونمت.
  • کوه به کوه نمی‌رسه اما من به تو می‌رسم.
  • از برزیل تا آرژانتین 4 هزار تومان!

۳ بخش مهم برای نوشتن یک متن تبلیغاتی جذاب:

عنوان‌نویسی:

مهم‌ترین بخش یک پیام تأثیرگذار عنوان‌ آن است.

دیوید اگیلوی دراین‌باره می‌گوید:

«تعداد افرادی که عنوان را می‌خوانند، ۵ برابر کسانی هستند که کل متن را می‌خوانند و از هر ۱۰ نفر، تنها ۲ نفر کل متن را خوانند

جان کیپلز نیز معتقد است:

«یک عنوان خوب، می‌تواند تا ۱۹ برابر نتایج بهتری برای تبلیغ به ارمغان آورد

لازم است در عنوان‌نویسی اضطرار یا اشتیاقی ایجاد شود تا مشتری ترغیب به اقدام کردن شود.

ساده‌نویسی:

وقتی از زبان روزمره استفاده می‌شود، متن خواندنی‌تر و قابل‌اعتمادتر می‌شود. پیامی که با صمیمیت نوشته‌شده است حس خوبی برای مخاطب به وجود می‌آورد. برای این کار، لازم است نویسنده به شهود خود اطمینان کند و از آن بهره بگیرد.

ساده‌نویسی باعث می‌شود خواننده احساس کند گام‌به‌گام با نویسنده همراه شده است و فرصت آشنایی با تمام جزئیات را دارد. بهتر است به دغدغه‌های مخاطب به‌طور مستقیم اشاره شود. مردم ترجیح می‌دهند به راحتی پرده از نیازشان برداشته‌شده و راه‌حلی متناسب با آن، ارائه شود.

اختصاصی‌نویسی:

متن پیام باید تنها برای یک نفر نوشته شود نه برای میلیون‌ها نفر. اگر چنین باشد ممکن است میلیون‌ها نفر دیگر نیز آن را بپسندند.

مخاطب باید احساس کند که متن تنها برای او نوشته‌شده نه اینکه آن را یک ربات نوشته است.

یک متن خوب و گیرا با زبان مخاطب نوشته شده و متمرکز بر مزیتی است که برای او ایجاد می‌شود.

مثلاً به جای نوشتن این متن:

می‌توان چنین نوشت:

جمع بندی

کپی رایتینگ در واقع هنر تبلیغ‌نویسی و متقاعدسازی مخاطبان است که به کمک خلاقیت و به کارگیری درست کلمات میسر می‌شود. برای این کار علاوه بر خوب نوشتن، باید با مارکتینگ، فروش، شناخت بازار، روان‌شناسی و دایره وسیعی از لغات آشنا باشید.

بیشتر بخوانید : طراحی پورتال

وقتی از کپی رایتینگ صحبت می‌کنیم بسیاری از مردم فکر می‌کنند که کپی رایتینگ محافظت از حق دیگران در مقابل سرقت ادبی است. در حالی که وقتی بدانید فردی وجود دارد به نام کپی رایتر که وظیفه کپی رایتینگ را در شرکت‌ها به عهده دارد، کمی داستان عوض می‌شود.

کپی رایتینگ مهارت بازنویسی کلمات برای فروش بهتر است. به آن نوعی زبان فروش می‌گویند با این تفاوت که بسیار بیشتر از فروش برای ما خلق ارزش می‌کند. به بیان دیگر کپی ­رایتینگ ارتباطی میان نوشتن و کسب و کار است.

کپی رایتینگ (Copywriting) به تجارت‌­ها کمک می­‌کند تا کالا و خدمات به مشتری معرفی شود. در واقع کپی‌رایتینگ یا تبلیغ نویسی پل ارتباطی میان مشتری و شرکت است.

هدف کپی­ رایتینگ برخلاف خبر نویسی یا مقاله نویسی، درگیر کردن (Engaged) خواننده با متن است. این تاثیر می­تواند به فروش، شناخت محصول، خدمات یا شرکت مرتبط باشد.

کپی رایتینگ (copywriting) چیست؟

کپی رایتینگ، فرآیند نوشتن مطالب تبلیغاتی یا همان تبلیغ‌نویسی است. کپی رایترها مسئولیت متن بروشور، بیلبورد، وب‌سایت، ایمیل، تبلیغات، کاتالوگ و موارد دیگر را بر عهده دارند. این متن به کپی معروف است. کپی در این معنا در همه جای دنیا وجود دارد و بخشی از یک صنعت 2.3 تریلیون دلاری در سراسر جهان است. هدف اصلی کپی رایتینگ ترغیب خواننده برای اقدام است. این اقدام ممکن است خرید، نظر یا رأی دادن، تماس با شرکت یا هر چیز مشابه این‌ها باشد. به همین دلیل است که به کپی رایتر "فروشنده چاپی" گفته می‌شود.
<کپی رایتینگ نباید با حق کپی رایت اشتباه گرفته شود.>

کپی رایتر کیست؟

کپی رایتر مطالب بازاریابی مانند وب‌سایت، ایمیل، بروشور، کاتالوگ و موارد دیگر را می‌نویسد. در واقع اکثر چیزهایی که به ایمیل ما فرستاده می‌شود توسط کپی رایترها نوشته می‌شود که به آنها تبلیغ‌نویس نیز گفته می‌شود.
کپی رایترها می‌توانند در خانه درآمد داشته باشند، با سرمایه اولیه کم می‌توانند کار خود را شروع کنند و به تحصیلات رسمی یا دانشگاهی نیاز ندارند. شاید به همین دلیل است که هر روز بر تعداد متقاضیان یادگیری مهارت‌های کپی رایتینگ افزوده می‌شود. دنیای مجازی نیز موقعیت‌های شغلی زیادی برای کپی رایترها دارد که حتی برخی از پروژه‌های آن می‌تواند درآمدهای خوبی برایشان به همراه داشته باشد.

تفاوت کپی رایتینگ (تبلیغ نویسی) و کپی رایت چیست؟

در ابتدا باید بگوییم کپی رایتینگ با کپی رایت متفاوت است. در واقع کپی رایتینگ ارتباط میان کاربر و شرکت برای هدف خاصی است.

اما کپی رایت، حق تکثیر یا حق نشر مجموعه‌­ای از حقوق انحصاری است که به ناشر یا پدیدآورنده یک اثر تعلق می­گیرد و در واقع حقوق نشر، تکثیر و الگو برداری را در بر می­گیرد.

مهارت‌ ها و ویژگی‌های کپی رایترهای حرفه‌ ای

با اینکه هیچ رشته تحصیلی خاصی در دانشگاه برای کپی رایتر شدن وجود ندارد. اما برای اینکه بتوانید به یک کپی رایتر حرفه‌ای تبدیل شوید باید در یک سری مهارت‌ ها حرفه‌ای شوید، از جمله:
• تسلط به زبان انگلیسی
• چشم‌هایی تیزبین و دقیق برای دیدن جزئیات
• دامنه لغات وسیع
• کنجکاوی
• توجه به نقطه نظرات مختلف و دیدن جهان از نگاه افراد متفاوت
• مهارت تحقیق کردن
• خلاقیت
• هوش اجتماعی بالا
• توانایی همدردی و درک احساسات دیگران

چه کسانی می‌توانند کپی رایتر باشند؟

معمولاً کسانی که نگارش خوبی دارند نظیر افراد نویسنده می‌توانند کپی رایتر خوبی باشند. البته نویسندگانی که مهارت کپی رایتینگ داشته باشند یا آن را کسب کنند. ولی این تمام ماجرا نیست. این افراد باید کاملا به تبلیغات و بازاریابی شرایط بازار و روش‌های متقاعد کردن مشتری نیز مسلط باشند.

بیشتر بخوانید : طراحی سایت شرکتی

تفاوت کپی رایتینگ و تولید محتوا چیست؟

ابتدا بهتر است بدانید برای این دو شغل مجزا باید مهارت نویسندگی بالایی داشته باشید تا بتوانید کاربر را درگیر کنید.

کارشناس تولید محتوا متن­‌های طولانی می‌­نویسد تا در مدت زمان مشخصی کاربر را جذب کند و به اهدف خود برسد.

اما متن‌­های کپی رایتینگ کوتاه­‌تر است و بیشتر به منظور معرفی کالا، خدمات و البته فروش نوشته می­شوند.

کاربردهای کپی رایتینگ چیست؟

هر صنفی و هر شرکتی به یک کپی رایتر نیاز دارد و بدون آن نمی‌تواند از حداکثر توان خود برای فروش محصول و کسب درآمد استفاده کند. با استفاده از صنعت کپی رایتینگ می‌توان به اهداف زیر دست‌یافت:
• تبدیل شدن به یک برند شناخته‌شده در میان مردم یا برندسازی
• افزایش فروش
• تبدیل مشتری به تبلیغ‌کننده محصولات
• برانگیختن احساسات در مشتری

اهمیت کپی رایتینگ برای کسب و کارهای اینترنتی

همان طور که گفته شد، کپی رایتینگ به نوعی برای کسب و کارها نقش بازاریابی را دارد؛ به خصوص برای کسب و کارهای اینترنتی که فقط از طریق یک صفحه مانیتور می‌توانند با کاربران ارتباط برقرار کنند.
با کپی رایتینگ می‌توان با ساخت یک شعار تبلیغاتی تأثیرگذار، یک بنر تبلیغاتی، یک پیام احساساتی، یک ایمیل، دکمه درخواست برای اقدام و ... در یک نگاه مخاطب را جذب کرد. به این ترتیب مخاطبانی که در دنیای پرهیاهو و پر جنب‌وجوش اینترنت مشغول پیدا کردن راه حل مشکلات، خرید یا امور سرگرم‌کننده هستند، تنها با یک لحظه نگاه و درنگ بر روی متنی که کپی رایتر در قالب بنر یا دکمه درخواست برای اقدام طراحی کرده است می‌تواند به کسب و کار شما جذب شود.

بیشتر بخوانید: هزینه طراحی سایت طراحی سایت با وردپرس

تفاوت کپی رایتینگ با کانتنت مارکتینگ (بازاریابی محتوا)

در کانتنت مارکتینگ برای هر محتوا یک عبارت کلیدی در نظر گرفته می‌شود. سپس کارشناس تولید محتوا باید مطالب را در قالب مقاله جمع‌آوری کرده و بعد متخصص سئو با انجام امور سئو و بهینه سازی محتوا، آن را به صفحه اول گوگل برساند. به این ترتیب هرگاه کاربر عبارت کلیدی را در موتور جستجو وارد کند، در صفحه نتایج جستجو با محتوای تولیدشده مواجه خواهد شد. این محتوا باید به گونه‌ای نوشته شده باشد که کاربر را به کلیک کردن ترغیب کرده و بعد از اینکه کاربر وارد صفحه شده و متن را مطالعه کرد، نسبت به اقدام ترغیب شود. این در حالی است که در کپی رایتینگ متن‌های طولانی نگارش نمی‌شوند؛ بلکه کپی رایتر باید پیام خود را در قالب یک یا چند جمله کوتاه بیان کند. اما کار به همین سادگی نیست! همین یک جمله باید به حدی تأثیرگذار و ترغیب‌کننده باشد که کاربر به کلیک کردن در نگاه اول ترغیب شود. نوشته‌هایی که یک کپی رایتر می‌نویسد نیازی به سئو ندارند و معمولاً در قالب بنر، ایمیل مارکتینگ، شعار تبلیغاتی و... در مقابل کاربران قرار خواهند گرفت.

ارتباط کپی رایتینگ با دیجیتال مارکتینگ و کانتنت مارکتینگ

دیجیتال مارکتینگ به معنی استفاده از ابزارهای دیجیتال برای بازاریابی و فروش است که کپی رایتینگ و کانتنت مارکتینگ هر دو بخشی از آن را تشکیل می‌دهند. یعنی کانتنت مارکتینگ نیز جزئی از دیجیتال مارکتینگ است که در آن برای بازاریابی از محتوا استفاده می‌شود. کپی رایتینگ نیز به همین ترتیب بخشی از دیجیتال مارکتینگ محسوب می‌شود؛ با اینکه این نوع از بازاریابی می‌تواند در محیط غیر از دیجیتال نیز انجام شود. مثلاً بنرهای تبلیغاتی سطح شهر نیز برای اینکه تأثیرگذارتر باشند نیاز به یک کپی رایتر دارند.

چه نکاتی در نوشتن متن تبلیغاتی اهمیت دارد؟ (ترفندها و تکنیک‌های تبلیغ نویسی)

نکات زیر را باید در هنگام نوشتن متن تبلیغاتی مد نظر قرار دهید:

  • در متون تبلیغاتی باید سریعاً به اصل مطلب بپردازید.
  • از کلی گویی پرهیز کنید.
  • همیشه در تبلیغات از نظر مشتریان مشهور استفاده کنید.
  • متن آگهی ساده و قابل درک برای همه باشد.
  • باید محصولات را به طور دقیق برای مشتری توضیح دهید.

صنمونه‌ های کپی رایتینگ

در زیر برخی از بهترین و زیباترین شعارهای تبلیغاتی بزرگ‌ترین کمپانی‌های موفق دنیا برای شما آورده شده است:

  • پورشه: جایگزینی وجود ندارد.
  • اپل: متفاوت بیندیش.
  • نایکی: فقط انجامش بده.
  • لورئال: چون لایقش هستید.
  • بی ام و: نهایت یک خودرو.

از نمونه‌های ایرانی موفق و جذاب کپی رایتینگ نیز می‌توان به بنرهای تپ‌ سی اشاره کرد:

  • رسوندن لیلی به مجنون کار ماست.
  • زمین به آسمون برسه می‌رسونمت.
  • سنگ از آسمون بباره می‌رسونمت.
  • کوه به کوه نمی‌رسه اما من به تو می‌رسم.
  • از برزیل تا آرژانتین 4 هزار تومان!

۳ بخش مهم برای نوشتن یک متن تبلیغاتی جذاب:

عنوان‌نویسی:

مهم‌ترین بخش یک پیام تأثیرگذار عنوان‌ آن است.

دیوید اگیلوی دراین‌باره می‌گوید:

«تعداد افرادی که عنوان را می‌خوانند، ۵ برابر کسانی هستند که کل متن را می‌خوانند و از هر ۱۰ نفر، تنها ۲ نفر کل متن را خوانند

جان کیپلز نیز معتقد است:

«یک عنوان خوب، می‌تواند تا ۱۹ برابر نتایج بهتری برای تبلیغ به ارمغان آورد

لازم است در عنوان‌نویسی اضطرار یا اشتیاقی ایجاد شود تا مشتری ترغیب به اقدام کردن شود.

ساده‌نویسی:

وقتی از زبان روزمره استفاده می‌شود، متن خواندنی‌تر و قابل‌اعتمادتر می‌شود. پیامی که با صمیمیت نوشته‌شده است حس خوبی برای مخاطب به وجود می‌آورد. برای این کار، لازم است نویسنده به شهود خود اطمینان کند و از آن بهره بگیرد.

ساده‌نویسی باعث می‌شود خواننده احساس کند گام‌به‌گام با نویسنده همراه شده است و فرصت آشنایی با تمام جزئیات را دارد. بهتر است به دغدغه‌های مخاطب به‌طور مستقیم اشاره شود. مردم ترجیح می‌دهند به راحتی پرده از نیازشان برداشته‌شده و راه‌حلی متناسب با آن، ارائه شود.

اختصاصی‌نویسی:

متن پیام باید تنها برای یک نفر نوشته شود نه برای میلیون‌ها نفر. اگر چنین باشد ممکن است میلیون‌ها نفر دیگر نیز آن را بپسندند.

مخاطب باید احساس کند که متن تنها برای او نوشته‌شده نه اینکه آن را یک ربات نوشته است.

یک متن خوب و گیرا با زبان مخاطب نوشته شده و متمرکز بر مزیتی است که برای او ایجاد می‌شود.

مثلاً به جای نوشتن این متن:

می‌توان چنین نوشت:

جمع بندی

کپی رایتینگ در واقع هنر تبلیغ‌نویسی و متقاعدسازی مخاطبان است که به کمک خلاقیت و به کارگیری درست کلمات میسر می‌شود. برای این کار علاوه بر خوب نوشتن، باید با مارکتینگ، فروش، شناخت بازار، روان‌شناسی و دایره وسیعی از لغات آشنا باشید.

بیشتر بخوانید : طراحی پورتال

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
دوربین مدار بسته / دوربین مداربسته / هایک ویژن / تی وی تی / دوربین مداربسته هایک ویژن و تی وی تی / تکنولوژی / اخبار تکنولوژی
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 41
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 5
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 13
  • بازدید ماه : 105
  • بازدید سال : 316
  • بازدید کلی : 8121
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی